SpotOn (interim) Management

Bedrijfsmanagement is het succesvol besturen van een organisatie en wordt in elk bedrijf gebruikt. Het is namelijk het (Lean) managen van de volledige omvang van een organisatie en/of project, met daarbij de verantwoordelijkheid voor voorbereiding, uitvoering, tijd, geld en kwaliteit.

Bedrijfsmanagement, technisch en/of administratief, zie ik als een uitgelezen mogelijkheid om binnen een bedrijf de processen te leren doorgronden en het bedrijf te ondersteunen richting een toekomstbestendige organisatie, waarbij ik uw situatie in kaart breng en vertaal naar de gewenste kennis en mate van ondersteuning of begeleiding.

Heeft u tijdelijk een probleem of uitdaging? Wilt u een veranderproces doorvoeren, of heeft u tijdelijke uitbreiding of invulling van de rol van een operationeel manager nodig? Ik ben op projectbasis beschikbaar als interim manager voor die momenten dat u voor langere tijd extra gas moet geven. Ook in situaties waarin het minder gaat en het spannend wordt, is SpotOnadvies de partner die met u de touwtjes in handen neemt en het hoofd koel houdt.

Privacy verklaring
Copyright © 2022 SpotOn advies
Webdesign: SiteDesign4You.nl